De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

5 leuke activiteiten voor een housewarming!

housewarmingGroup of joyful young Asian man and woman having fun, passing and sharing food across table during party
Een housewarming is dé gelegenheid om vrienden en familie uit te nodigen en je nieuwe huis te laten zien. Maar naast het traditionele hapje en drankje, waarom zou je niet wat leuke activiteiten toevoegen om de sfeer te verhogen? Hier zijn vijf ideeën om je housewarming onvergetelijk te maken.

1. Escape room bestellen voor thuis

Breng wat spanning en teamwork naar je housewarming en bestel een escape spel voor jouw feest. Super origineel, want wie heeft dat ooit eerder gedaan? Met verschillende puzzels en uitdagingen werken jij en je gasten samen om te ontsnappen. Dat levert gegarandeerd heel veel spelplezier op.

2. DIY cocktailbar

Zet een DIY-cocktailbar op waar gasten hun eigen drankjes kunnen mixen. Zorg voor een assortiment basislikeuren, mixers, vers fruit en garneringen, samen met receptkaarten voor inspiratie. Laat je gasten hun creativiteit de vrije loop en geniet van heerlijke zelfgemaakte cocktails.

3. Karaoke avond

Breng tijdens je housewarming de sterren in huis met een karaoke avond! Huur een karaoke-set of gebruik een karaoke-app op je tv en laat je gasten hun favoriete nummers zingen. Het is een gegarandeerd recept voor plezier en lachen, en een geweldige manier om iedereen te vermaken.

4. Gourmet burger bar

Creëer een gourmet burger bar waar gasten hun eigen burgers kunnen samenstellen met een scala aan toppings, sauzen en bijgerechten. Zorg voor verschillende soorten broodjes, hamburgers (en vega-burgers), kaas, groenten en sauzen, en laat iedereen zijn perfecte burger bouwen.

5. Outdoor filmavond

Als je een tuin hebt en het is mooi weer, waarom zou je dan geen outdoor filmavond organiseren? Zet een projector op en hang een wit doek of gebruik een muur als scherm. Zorg voor comfortabele zitplaatsen met dekens en kussens, en geniet van een film onder de sterrenhemel met je vrienden en familie. Maak het extra sfeervol met fakkels voor in de tuin. Met deze vijf leuke activiteiten wordt je housewarming gegarandeerd een succes. Zo maak je jouw housewarming een onvergetelijke happening waar je nog vaak met plezier aan terug zult denken.