De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Verrassing met fakkels

bolsius-kleine-rustieke-stompkaars-80-68-mm-roodVerrassing met fakkels

Mijn ouders hebben een tijd terug een nieuw huis gekocht, een tweede huis welteverstaan. Ze hadden behoefte aan iets nieuws, een nieuwe plek die ze eerst helemaal moesten verbouwen om het hun eigen plek te maken. Ze hebben een huis, dat nu inmiddels inderdaad al echt voelt als een thuis, midden in de bossen in Nederland, opdat ze er in de weekenden makkelijk naartoe kunnen rijden en zich er even helemaal kunnen terugtrekken. Het is een fantastische plek en ze zijn er erg trots op. Aanstaand weekend geven ze er hun housewarming en natuurlijk komen mijn broer en ik dan ook even kijken en een borrel doen. We hadden een erg leuk idee om ze cadeau te doen voor hun nieuwe huis, namelijk fakkels. Inmiddels hebben we een stuk of twintig fakkels gekocht die echt van goede kwaliteit zijn en die op zichzelf al heel mooi zijn, ook al zijn ze niet eens aan. In het design huis van mijn ouders zullen die goed tot hun recht komen vermoed ik. Als de avond nadert en de schemering zijn intrede doet, halen wij de fakkels tevoorschijn en plaatsen ze op verschillende plekken in de tuin. Dan hebben we onze ouders letterlijk het licht cadeau gedaan en dat leek ons nou juist zo’n leuk en origineel cadeau. Mijn broer en ik zijn wel vaker op visite geweest bij mijn ouders maar we hebben het huis in de huidige staat, en dus af, nog nooit eerder gezien. Het wordt dus voor beide partijen echt een verrassing!