De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Een spoor van kaarsen maakt de romantiek compleet

bolsius-kleine-rustieke-stompkaars-80-68-mm-roodEen spoor van kaarsen maakt de romantiek compleet

Mijn vriend en ik waren afgelopen maand vijf jaar bij elkaar. Vijf jaar is een behoorlijke tijd vind ik zelf en al heb ik wel vaker langdurige relaties gehad, ik ben nog nooit eerder zo lang samen met iemand geweest. Al vanaf dag een voelde het goed voor ons en ik wist al snel dat dit een blijvertje was. Vijf jaar lang al gaan wij als een speer en natuurlijk hebben wij ook mindere periodes gekend maar dit waren nooit diepe dalen. Als je weet dat het goed zit en je hebt een bijzonder persoon gevonden met wie je een bijzondere band hebt, dan is de basis goed en weet je waar je het voor doet. Ook al is het niet zo gebruikelijk, ik heb besloten mijn vriend ten huwelijk te vragen op de dag dat wij vijf jaar samen waren. Daartoe had ik kaarsen door het hele huis gezet dus toen hij thuis kwam van zijn werk werd hij getroffen door een oase van licht. De kaarsen leidden hem tot de badkamer waar ik in het bad zat, omringd door zacht flikkerende lichtjes. Ik had met de kaarsen een heel spoor naar mezelf geleid en daar zat ik ineens als cadeautje in het bad, natuurlijk geflankeerd door champagne, chocolade en ja… de ring. Mijn vriend zei ‘ja’, hij had niet veel bedenktijd nodig! We hebben de meest romantische avond met elkaar beleefd waar ik nog steeds met een grote glimlach aan terugdenk.