De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

5 redenen om thuis voor een gietvloer te kiezen

5 redenen om thuis voor een gietvloer te kiezen
Een gietvloer is een kunststof vloer die over een betonvloer wordt gegoten. Het is tegenwoordig een populaire keuze voor veel woningen en bedrijven, omdat het duurzaam is, gemakkelijk te onderhouden is en een moderne uitstraling heeft. Wij geven je vijf redenen om ook voor een moderne gietvloer te kiezen als nieuwe vloer.

1. Hygiënisch en gemakkelijk te onderhouden

Gietvloeren zijn zeer gemakkelijk schoon te houden en vrij van vuil, stof en andere allergenen. Ze zijn ook bestand tegen schimmel en meeldauw, waardoor ze een goede keuze zijn voor mensen met allergieën.

2. Geschikt voor elke ruimte

Een gietvloer kun je met een gerust hart in elke kamer van je huis – dus ook in de badkamer en het toilet – laten leggen. Dankzij hun slijtvastheid, zijn ze ook een goede keuze voor commerciële ruimtes, zoals winkels, kantoren en restaurants, waar vloeren intensief gebruikt worden.

3. Lange levensduur

Een gietvloer gaat zeer lang mee. Zeker 20 jaar voordat er sporen van slijtage ontstaan. Hij is dan ook bestand tegen krassen en vlekken, waardoor het een ideale keuze is voor drukbezochte ruimtes.

4. Strakke en moderne uitstraling

De strakke en moderne uitstraling van een gietvloer is een aanwinst voor elke ruimte. Bovendien zijn ze verkrijgbaar in alle kleuren. De perfecte kleur vinden die matcht bij de rest van je interieur is dus geen enkel probleem!

5. Relatief goedkoop

Goedkoop is de gietvloer zeker niet, maar als je de kosten over een periode van 20 jaar afzet tegen parket, vloerbedekking en laminaat, is hij eigenlijk heel betaalbaar. En dan is er nog het gebruiksgemak en de luxe uitstraling!

Uitstekende investering

Gietvloeren zijn een uitstekende keuze voor elke ruimte in huis. Ze zijn gemakkelijk te onderhouden en hebben een strakke en moderne uitstraling. Bovendien zijn ze relatief goedkoop en allergievriendelijk. Als je op zoek bent naar een duurzame en stijlvolle vloer, dan is een gietvloer zeker een optie!