De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Alarmsysteem voor mijn vader

credexlogoEen paar maanden geleden is er bij mijn vader ingebroken, Mijn vader is een man van 64 jaar,maar is dus best actief. Zo ging hij met zijn badminton club opstap om hun kampioenschap te vieren. die dag lek echt een hele leuke dag voor hem, totdat hij thuis kwam. Hij zag dat zijn ruist was ingeslagen en wist al meteen dat er ingebroken was want, hij zag van buiten al dat zijn huis overhoop lag. Een alarmsysteem had hij niet dus niemand had door dat er ingebroken. hij belde mij heel verdrietig op om te vertellen dat  er ingebroken is in zijn huis. Ik ben er dus als een malle naar toe gereden. eenmaal aangekomen zag ik mijn vader zitten in de tuin, hij was een sigaretje aan het roken. Dat doet hij echt alleen wanneer er iets mis en hij stress heeft. Toen besefte ik echt dat het ernstig was, Ik liep samen met hem naar binnen, echt echt letterlijk alles was overhoop en tussen al die puinhoop zag ik al meteen dat er spullen miste zoals de televisie en de computer. Ik zij nog altijd zo tegen mijn vader dat hij een alarmsysteem moest nemen aangezien er vaak word ingebroken bij oudere mensen. We belde de politie en zij waren er binnen 5 minuten, wat eigenlijk best snel is.zij waren op zoek naar sporen maar zij hadden niks gevonden. mijn vader sliep dus tijdelijk bij ons tot dat alles geregeld zou zijn.

We hadden dus ook meteen een alarmsysteem met camera’s besteld op de website van Credex. Mijn vader was nu wel blij dat er een alarmsysteem met camera zou komen. hij voelt zich nu ook veel veiliger in zijn huis, dus stel er zou weer worden ingebroken merkt iedereen het gelijk en staat het ook noch eens op film en worden de daders hopelijk sneller gepakt.