De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Een nieuwe CV ketel uitgesteld

Een nieuwe CV ketel uitgesteld

holland_warmte_logoMijn man had toch gelijk toen hij vertelde dat er een nieuwe CV ketel moest komen. Ik kan het soms niet laten om mij toch met zaken te bemoeien waar ik eigenlijk totaal geen verstand van heb. Ik durf zelfs een discussie aan te gaan in de garage als ik een te hoge rekening mee naar huis krijg. Wij hebben een CV ketel en het is al een tijd te verwachten tot deze stuk gaat. Omdat hij zijn beste tijd wel heeft gehad. Nu hebben wij dit al een jaar uitgesteld omdat ons dit financieel beter uit kwam.  Dit jaar hebben wij genoeg geld maar toch wil ik het zolang de kachel het nog doet het liefst weer een jaar uitstellen. Want ook dit jaar wil ik graag op vakantie. Nu heeft mijn man mij gewaarschuwd dat wij het afgelopen jaar erg veel geluk hebben gehad en er nu gewoon een nieuwe CV ketel moet komen. Maar zo eigenwijs als ik ben ga ik toch de discussie aan waarom we het nu niet moeten doen. Tot dat mijn man op zakenreis was en ik de kachel niet aan kreeg. Ik stuurde mijn man een bericht dat hij gelijk had en de volgende keer meteen naar hem zou luisteren. Vanuit zijn hotel stuurde hij mij ’s avonds terug dat ik eens op de site van Holland Warmte moet gaan kijken en dan even een bericht op de site achter moet laten om contact op te nemen. Hij had gelukkig al wat voorwerk gedaan zodat er meteen actie kon worden ondernomen mocht de kachel er toch eerde mee ophouden. Gelukkig hadden wij heel snel een nieuwe CV ketel in huis staan en was het probleem opgelost. Ik heb nu geleerd om wat meer van mijn man aan te nemen. Wij hadden die ook kunnen voorkomen als ik naar hem had geluisterd