De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Balkon hekwerken voor je eigen huis

Wanneer je uit huis gaat, zul je alles zelf moeten doen. Het is best een grote stap om vanuit je eigen vertrouwde omgeving naar een nieuwe woning te gaan. Nog te bedenken dat je dit alleen zal moeten doen. Je zult elke dag wakker moeten worden, naar werk moeten gaan en terugkomen om vervolgens alle huishoudelijke taken te doen. Mensen die uit huis gaan, zijn niet de enige mensen die opzoek zijn naar een andere woning. Er zijn ook mensen die bijvoorbeeld in een veiligere buurt willen wonen of juist dichterbij werk of familie. Ook zijn er mensen die willen verhuizen van een klein appartement naar een eengezinswoning. Dit zijn vaak koppels die het gezin willen uitbreiden. Bij het verhuizen en bij het huren of kopen van een woning is het erg belangrijk dat het huis veilig is. Bij de appartementen is het belangrijk dat er een balkon hekwerk op maat wordt geplaatst. Dit wordt gedaan voor de veiligheid. Het hekwerk om balkon zorgt ervoor dat je een veilige omgeving creëert voor jezelf en eventuele kinderen.

Verschillende materialen en de levensduur

De balkon hekwerken worden van verschillende soorten materialen gemaakt. De prijzen kunnen hier dus ook in verschillen. Zo heb je 5 verschillende materialen. De eerste is hout. Verder heb je ook staal, aluminium, glas en RVS. Hout gaat het kortst mee van alle soorten. De levensduur is tussen de en 8 jaar. Na het hout komt de staal. Deze gaat zo een 12 tot 15 jaar mee. Het hekwerk van aluminium gaat tot wel 25 jaar mee. Glas gaat ook tot 25 jaar mee en RVS tot 20 jaar ongeveer.

Verschillende prijzen

De prijzen kunnen verschillen. Dit hangt af van het materiaal wat gebruikt wordt en van de arbeid dat verricht moet worden. Het goedkoopste materiaal is staal. Dit kost tussen de € 100 en € 150 per m1. Het duurste materiaal is glas. Hiervoor betaal je tussen de € 250 en € 550 per m1.