De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

De mooiste vloeren en wanden met microcement!

Ben jij ook een groot fan van het stijlen van je interieur? Dan maakt de uitstraling van de vloeren en wanden in je woning het interieur natuurlijk helemaal compleet. Er zijn dan ook veel opties mogelijk als het gaat om voor een unieke uitstraling van je vloeren en wanden te zorgen, zoals door middel van microcement. Microcement zorgt voor een sterke afwerking met een robuust en uniek uiterlijk. Om dit te in jouw woning te kunnen plaatsen, is het wel zo handig dat er een bedrijf is die dit voor jou kan doen, daarom zijn wij van Van Hollandse Bodem er voor jou!

Waar bestaat microcement uit?

Microcement, wat kun je je daar nou eigenlijk bij voorstellen? De meeste mensen zijn namelijk alleen bekend met cement, maar hebben nog nooit van microcement gehoord. We leggen je daarom ook graag even uit wat dit is. Het is eigenlijk een bepaald type vloerafwerking, hij heeft namelijk een robuuste afwerking. Het wordt namelijk op een unieke manier aangebracht op de wanden of vloeren, waardoor je de mooiste tekeningen op je wand of vloer krijgt. Microcement wordt ook wel eens anders benoemd, waar je misschien al wel eerder van hebt gehoord, dit zijn onder andere:

  • Woonbeton
  • Cementgebonden gietvloer
  • Minerale gietvloer
  • Leefbeton

Je kunt met microcement eigenlijk alle kanten op om je woning te voorzien van de mooiste patronen, hiermee zorgt de afwerking voor een industriële look. Het mooie hiervan is, is dat je een keuze kunt maken uit diverse kleuren. Hierdoor zal er altijd een passende kleur voor jou tussen zitten in welke ruimte in je woning dan ook. Je kunt er namelijk voor kiezen om elke ruimte te voorzien van deze mooie afwerking, zoals je woon-, slaap- of badkamer. Nadat de tekening in je vloer of muur is gemaakt, wordt er een cementgebonden pleisterlaag aangebracht. Deze heeft een unieke structuur en juist omdat dit met een spaan wordt aangebracht, zorgen onze mensen voor de meest unieke uitstraling van jouw wand of vloer. Dat is gaaf toch?

Voorzie je woning met een industriële look

We begrijpen erg goed dat het interieur van je woning erg belangrijk voor je is en het daarom zeker van belang is dat we ervoor zorgen dat je een goed eindresultaat krijgt. Je woont er tenslotte wel en brengt veel tijd door in je huis. We zijn er dan ook erg gesteld dat we de mooiste microcement in jouw woning kunnen plaatsen, dit kunnen we dan ook waarborgen door onze ervaring op dit gebied. Om jouw woning te voorzien van een geweldige industriële look, zullen we je zo goed mogelijk adviseren op het gebied van het plaatsen van microcement. We zullen samen met je gaan kijken naar diverse kleuren, lichtinval, gebruiksintensiteit en de ondergrond. Op deze manier zal er altijd rekening worden gehouden met jouw wensen en zul jij enorm lang plezier hebben van je nieuwe inrichting. Wil jij je woning ook graag voorzien van deze mooiste look? Ga dan vooral snel naar onze website www.gietvloer-wand.nl om een afspraak in te plannen. Gun jezelf die industriële look, alles wat jij zoekt is dichterbij dan ooit.