De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

De tuintrends voor 2023!

Het mag dan wel winter worden, het voorjaar van 2023 staat sneller voor de deur dan je misschien denkt. Het is dus een goed idee om nu alvast de tuintrends voor het aankomende seizoen te weten. Hierdoor kun jij vanaf het moment dat de vogels beginnen met fluiten en de zon weer begint te schijnen direct genieten van jouw eigen tuin! Wil je weten wat de tuintrends voor 2023 zijn? Deze hovenier Hoogeveen zet ze graag voor je op een rijtje

Rock the city

De eerste trend die we gaan zien is de trend rock the city. Deze trend zagen we in 2022 ook al veel langskomen en de hovenier Meppel verwacht dat deze ook dit jaar weer terug gaat komen. Het genieten van een mooie stadstuin is natuurlijk iets dat iedere stedeling graag wilt. Stoere stijlvolle en sterke elementen met een industriële touch kenmerken de trend. Je hoeft natuurlijk niet middenin een drukke stad te wonen om een rock the city look in je tuin te creëren. Creëer een bakstenen muur en combineer het met de kenmerken van de trend  en je hebt de trend toegepast in jouw tuin!

Colourful world

Een andere trend is kleur. Heel veel kleur. In deze stijl mag je alles met elkaar combineren. Vloekende kleuren zijn geen probleem, het staat juist mooi! Je hoeft niet meer goed na te denken welke spullen, kleuren of materialen goed bij elkaar passen. Bij deze trend kun je alles gewoon bij elkaar neerzetten. Hoe ideaal is dat?