De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Wat zijn de herfsttoppers in de tuin?

De herfst is van veel mensen het favoriete jaargetijde. Van anderen is het juist het seizoen dat het meeste wordt gehaat. Toch heeft de herfst echt mooie elementen. De herfst is misschien wel het mooiste seizoen. Vooral de bomen stelen natuurlijk in deze periode van het jaar echt de show. veel mensen kijken ieder jaar weer uit naar het prachtige optreden van de bomen. Maar wat zijn nou de herfsttoppers in de tuin? Deze hovenier Breda zet de mooiste toppers graag voor je op een rijtje!

Moeraseik

de absolute topper van de herfst is volgens de hovenier Tilburg toch echt wel de moeraseik. De krachtpatser van de natuur is echt een genot om in de tuin te hebben staan. De boom houdt niet heel erg van natte grond, maar toch kunnen ze het goed doen naast bijvoorbeeld een sloot. De boom zal immers zelf de wortels laten groeien tot een droger stuk grond. 

Amberboom

Een andere prachtige boom in de herfst is de amberboom. Deze boom is een stukje kleiner dan de moeraseik en dat maakt hem wat geschikter om in de tuin te hebben. Deze boom kan namelijk ook eenvoudig in een kleinere tuin staan en is een stuk gebruiksvriendelijker. Er komt door zijn grootte immers minder blad af. 

Sierappelboom

Een laatste topper in de tuin in de herfst is de sierappelboom. Deze boom is echt een leuke boom. Er komen rond de herfst namelijk kleine rode appeltjes aan de boom te hangen. Deze appeltjes zijn enorm leuk om te gebruiken in bijvoorbeeld een herfst- of kerststukje.