De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Tips voor het mooiste tuinhuis

Een mooi tuinhuis is toch echt wel de droom van ieder huishouden. Het is de manier om echt volop van je tuin te genieten. Het tuinhuis is bij uitstek geschikt om er leuke feestjes in te geven en om er gezellig in te zitten. Wil je weten hoe je het tuinhuis echt tot het allermooiste tuinhuis kunt maken? Lees dan snel de onderstaande tips!

Tip 1: Olie

Een tuinhuis is natuurlijk van de beste kwaliteit hout gemaakt. Het tuinhuis zal immers aan de meest verschillende weersomstandigheden worden blootgesteld. Zo heb je in de zomer natuurlijk last van hoge temperaturen en veel zon. Terwijl je in de winter juist last hebt van lage temperaturen, regen en misschien zelfs sneeuw. Om het tuinhuis goed te beschermen tegen deze omstandigheden is het een goed idee om hem in de woca houtolie te zetten. Daardoor kun je eenvoudig en snel je complete tuinhuis beschermen tegen de verschillende weersomstandigheden.

Tip 2: Bouw

Het tuinhuis kan dan van de buitenkant nog wel zo mooi zijn, als het niet goed is gebouwd, is het eigenlijk gedoemd om te floppen. Het is immers een enorm belangrijk punt om de fundering tuinhuis zo optimaal mogelijk te hebben. Je wilt een sterk tuinhuis hebben staan. Geen tuinhuis dat bij de eerste en de beste storm al plat ligt.

Tip 3: Inrichting

Het succes van het tuinhuis valt of staat ,met de inrichting van het tuinhuis. Je kunt wel een prachtig tuinhuis hebben staan, maar als er niets in het tuinhuis staat, wordt het ook niet in gebruik genomen. Ideeën om in het tuinhuis te plaatsen zijn bijvoorbeeld een keuken, een eettafel of een loungebank.