De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

De voordelen van een PVC vloer

goedkope pvc vloer

Huisrenovatie

Heb je een huis gekocht en ga je hem volledig renoveren? Dan komt er veel op je af. Waarschijnlijk is dit geen verrassing en wist je dit voor je de koop ging sluiten. Misschien heb je het huis juist wel gekocht omdat het een buitenkansje was. Als er aantoonbaar veel aan een huis moet gebeuren, dan kun je hem meestal ook goedkoper in handen krijgen. En als je dan zelf handig bent, dan kun je veel eigenhandig doen qua klus en renovatiewerk.

Als het huis van boven naar beneden moet worden aangepakt dan begin je vaak ook letterlijk bovenaan. Het is dan verstandig eerst eens te kijken of de kap nog van deze tijd is en niet teveel warmte door laat. Doet hij dat wel, dan is isoleren verstandig.

Dan ga je vanaf de kap stapsgewijs naar beneden. Je kunt de muren aanpakken. Misschien blijft het niet bij een likje verf maar moet er qua bekabeling ook nog het een en ander gebeuren. Dan zul je ook sleuven moeten frezen in deze muren voor het leggen van nieuwe kabels.

Afijn, uiteindelijk kom je bij de vloeren terecht. Als je ervoor kiest om in alle vertrekken nieuwe vloeren te leggen, dan moet je per vertrek bepalen wat je wilt.

goedkope pvc vloer

Vloeren in de badkamer en toiletten

In de toiletruimtes en badkamer zul je niet gauw kiezen voor vloerbedekking. In deze ruimtes wil je natuurlijk is van stenen of plavuizen hebben in verband met het vocht. Dus qua materiaalkeuze ben je voor die vertrekken snel klaar.

Voor alle andere vertrekken wordt dit een ander verhaal.

Vloeren in je huis

Voor alle andere vertrekken buiten de sanitaire ruimtes is er een zeer ruimte keuze wat betreft de te gebruiken vloer.

Een tip, kijk eens naar PVC vloeren. PVC vloeren hebben veel voordelen. Zo gaan deze vloeren lang mee, zijn ze geluiddempend, laten ze warmte door en zijn ze geschikt voor vloerverwarming. Daarnaast is het vervangen van een PVC vloer minder ingrijpend dan bijvoorbeeld het vervangen van een laminaat vloer.

Goedkope PVC vloer

Natuurlijk zijn de kosten ook belangrijk. Kijk voor een goedkope PVC vloer eens op internet. Als je daar een beetje tijd in steekt kan je dit honderden euro’s schelen.