De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Dit zijn de grootste redenen waarom jij shutters tegen zonwering moet gebruiken

keuken wrappen Almere

Ben je op zoek naar een oplossing voor privacy en tegelijkertijd het besparen op energie en zo min mogelijk inleveren op zonlicht in de woning. Hieronder staan de grootste redenenen beschreven waarom jij houten jaloezieën moet gebruiken als je te maken hebt met bovenstaande problemen.

Privacy

Vaak als je op straat niveau woont, (zeker aan een drukke straat) is er extra behoefte aan privacy. Of als je hoog maar dichtbevolkt woont en uitkijkt op een raam van de buren is er behoefte aan een manier om van zonlicht te genieten zonder dat ze in de woning kunnen kijken.  

Luxaflex – Buiten jaloezieën bieden daarbij een prima oplossing. Je kunt ze zo instellen dat je zonlicht krijgt, nog steeds naar buiten kunt kijken en de gewenste privacy creëert. Met de juiste hoek kan niemand naar buiten kijken via de houten jaloezieën voor het raam.

Controle over licht

De Luxaflex – buiten jaloezieën worden veelal aangeschaft vanwege de makkelijke controle over het licht in de woning. Door eenvoudig de hoek te veranderen kun je meer of minder licht binnenlaten via de  houten jaloezieën. Daarmee kun je dus meer warmte creëren in de winter, of zonlicht weren in de zomer. Daarnaast is het ideaal voor het verduisteren van de slaapkamer.

Beveiliging van de woning

Inbrekers zullen minder snel geneigd zijn om hun slag te slaan vanwege de Luxaflex – Buiten jaloezieën. Er moet immers eerst gekeken worden of er wat te halen valt. En de houten jaloezieën kun je zo instellen dat niemand vanuit buiten naar binnen kan kijken.

Los van dat wordt het door de jaloezieën de inbreker nog moeilijker gemaakt om in te breken omdat het veel lawaai maakt. Wat ongetwijfeld een afschrikkend effect heeft.

Ventilatie

Als je goed gebruik maakt van de voordelen van houten jaloezieën weet je dat het veel voordeel heeft. Niet alleen tegen zonwering. Maar ook voor ventilatie. Als je de jaloezieën op de begane grond en de bovenste verdieping opent zal een circulatie ontstaan die de woning op een aangename temperatuur houdt. Daarnaast laat het ook zo min mogelijk zonlicht binnen zodat het niet onnodig warm wordt tijdens een hete zomer.