De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Drie onbekende woonstijlen die jij kunt gebruiken!

Er zijn veel verschillende stijlen waarin je een interieur kunt maken. De meeste stijlen, zoals bijvoorbeeld industrieel of Scandinavisch, zijn bij het grote publiek wel bekend. Iedereen heeft natuurlijk zijn of haar eigen stijl, maar de grote lijnen zijn vaak wel te vergelijken met elkaar. Heb je eigenlijk geen idee wat jouw eigen smaak is en heb je nog nooit iets moois gezien? Bastiaansen Wonen vertelt je graag een aantal onbekende woonstijlen. 

Modern Japans

Een van de onbekende woonstijlen is het modern Japans. Je hoeft nu niet meteen te denken aan de typisch Japanse huisjes met de rode en gouden accenten. Nee, modern Japans is een van de mooiste parels uit de verschillende woonstijlen. Een Japans interieur kenmerkt zich door rust en eenvoud. Een andere tak van het moderne Japanse interieur is Japandi. Japandi is een combinatie tussen het modern Japans en het moderne Scandinavische interieur. 

Minimalistisch

Een andere onbekende woonstijl is het minimalistische interieur. De meeste interieurs zijn druk en vol. Veel Nederlanders vinden het interieur dan gezellig, maar eigenlijk is het interieur dan gewoon veel te druk. Een minimalistisch interieur is een van de mooiste interieurs die er zijn. Eigenlijk is het minimalistische interieur makkelijk te maken. Zo kun je bijvoorbeeld alle prullaria uit je interieur halen. Haal alle  spullen die je niet nodig hebt of niet gebruikt weg of verstop het bijvoorbeeld in een dichte kast.

Modern retro

Modern retro, het klinkt alsof je het hebt over een vierkante cirkel. Toch passen deze twee woonstijlen prachtig bij elkaar. Kies voor retro vormen en koop deze bij een winkel in plaats van een kringloop. Hierdoor krijgen de retro onderdelen toch een industrieel uiterlijk.