De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Een geheel eigen methode voor het verkopen van een eigen huis

Een geheel eigen methode voor het verkopen van een eigen huis

MeauxDeOpbodMakelaarAls je een eigen huis hebt of een eigen huis zoekt kom je telkens er toch weer tegenaan hoe belangrijk het is hoe de woningmarkt in elkaar steekt. Ik verkoop momenteel mijn woning omdat ik een andere woning heb gezien die ik liever zou bewonen. In die zin is het dus een echte luxe die ik mij veroorloof, want ik héb nou eenmaal al een huis. Het is echter wel een eigen huis dat inmiddels een beetje te krap is komen te zitten, zeker gezien de snelheid waarmee dit gezin zich uitbreidt, met vriend, huisdieren en binnenkort ook nog eens een kind. Ik besloot daarom de ogen open te houden en niet eens te kijken of mijn vriend en ik samen een eigen huis zouden kunnen kopen. We hebben dan een veel groter budget dan nu het geval is en dat is zeker niet verkeerd. Voor de verkoop van deze woning hebben we een heel goede methode aangehouden, een die z’n vruchten blijkt af te werpen. Immers, wat we hebben gedaan is deze woning veel goedkoper aan te bieden dan ie in werkelijkheid is. We hebben er enkele tienduizenden euro’s afgedaan om ‘m aantrekkelijk te maken voor een groter potentieel aan mensen. Die methode blijkt te werken, want we zitten nu nog slechts vijfduizend euro af van onze oorspronkelijke vraagprijs en geven het nog even de tijd! Die tijd gun ik mijzelf wel, zolang ik er uiteindelijk maar het grootste voordeel van kan hebben, en we zijn aardig onderweg daarmee!