De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Het beste je huis verkopen in Rotterdam

Ben je van plan te verhuizen en wil je je huis in Rotterdam verkopen? Dan kan je tegen verschillende zaken aanlopen waar je even geen raad mee weet. Hoe kan je dan op de beste manier je Huis verkopen Rotterdam, zodat je dit op de juiste manier hebt gedaan en je met een zo kort mogelijke overbruggingstijd toch zoveel mogelijk geld overhoudt aan de verkoop? Maak dan gebruik van een makelaar van Kettner Makelaardij. Bij Kettner Makelaardij zijn alleen ervaren en bekwame makelaars aan de slag die er alles aan doen om jouw huis voor de beste prijs te kunnen verkopen. Door de goede service die de makelaars van Kettner Makelaardij leveren, zitten je zo kort mogelijk vast aan je oude huis en kan je verder in je nieuwe optrekje zonder extra kosten.

Erkende makelaardij voor de beste service

Kettner Makelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Makelaars, in de volksmond beter bekend als de NVM. Deze branchevereniging zorgt ervoor dat je een extra zekerheid hebt op het gebied van een hoge kwaliteit en service tijdens de verkoop van je huis in Rotterdam. Om ook beter bekend te zijn in de buurt is Kettner Makelaardij ook gekoppeld aan de lokale brancheorganisatie RVM, dat staat voor de Rotterdamse Vereniging van Makelaars. Door je huis in Rotterdam te verkopen via deze makelaars weet je zonder aarzelen dat je op de beste manier geholpen wordt.

Bij het verkopen van je huis komt vaak veel kijken. Als je dan een nieuwe start in je nieuwe optrekje wilt maken, dan wil je je oude huis achter je laten zonder dat je met geldzorgen blijft zitten. Wil je je oude huis verkopen, doe dit dan via de erkende makelaars van Kettner Makelaardij. Je oude huis is dan op de snelst mogelijke manier verkocht en jij kan verder in je nieuwe huis met nog een leuk zakcentje van de verkoop over te houden.