De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Een inbraak Rotterdam voorkomen?

Hebben wij een inbraak Rotterdam voorkomen?

Voor enkele dagen terug ben ik in de nacht wakker geworden van herrie bij onze achterdeur. Doordat ik alleen was heb ik gelijk alle lampen in huis aangedaan en merkte meteen dat het geluid was gestopt. Uit angst durfde ik niet naar beneden te gaan waardoor ik de gehele nacht wakker heb gelegen van angst…

Uiteindelijk ben ik met telefoon en al naar beneden gelopen om te zien wat er aan de hand was. Dacht eerlijk gezegd dat er gewoon een kat voor de deur zat ofzo, tot ik de breekijzer zag liggen! Ik schrok me eigen kapot waardoor ik direct de politie heb gebeld, wellicht dat ze er iets mee kunnen toch?

288741595_c22f4b0f6b_m

Nieuwe sloten nodig…

Helaas is het tot de conclusie gekomen dat ze het slot kapot hebben gemaakt waardoor we genoodzaakt nieuwe sloten moesten plaatsen. Aangezien ik het diezelfde dag geregeld wilde hebben ben ik op het internet gaan zoeken naar een slotenmaker. Terecht gekomen op de website van Slotenmaker KeyExpert, met hun heb ik dan ook direct telefonisch contact gezocht. Hopelijk konden ze zo snel mogelijk komen om nieuwe sloten te plaatsen. Tijdens het gesprek met hun heb ik het  verhaal uitgelegd wat er gebeurd is waardoor hun binnen tien minuten bij ons voor de deur stonden om er nieuwe sloten in te laten zetten! Dankzij het zoeken op inbraak Rotterdam voorkomen zijn we bij hun terecht gekomen,nu nog mijn slaap terug zien te krijgen….