De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Waarom kiezen voor een gietvloer?

Zonder dat mensen het soms beseffen hangt de inrichting van je huis veel af van de vloer. Er zijn veel mogelijkheden als het om vloeren gaat, maar in dit geval willen we het hebben over gietvloeren. Lees verder en ontdek de voordelen van een gietvloer.koffiefabriek-leef-anders-coating-vloer-500

De voordelen op een rijtje

Er zitten een aantal voordelen aan een gietvloer waar we graag meer over willen vertellen. Ten eerste is de vloer waterdicht. Dit maakt een gietvloer voor alle ruimtes geschikt: van de woonkamer tot de badkamer. Door de gladde substantie is de vloer gemakkelijk schoon te houden en kun je makkelijk meerdere ruimtes met elkaar verbinden (zoals de keuken en de woonkamer). Het effect van een gietvloer is dat de verschillende ruimtes mooi in elkaar overlopen.

Er is niets meer vervelend dan met blote voeten lopen over een koude vloer. Het overkomt ons vaak in de winter. Met een gietvloer heb je hier minder last van, omdat het de warmte goed vast houdt. Dat is natuurlijk wel zo prettig! Verder is een gietvloer geluiddempend en brandvertragend.

Op zoek naar een gietvloeren specialist

Er zijn ontzettend veel aanbieders van gietvloeren, welke allemaal verschillen in kwaliteit, prijs en mogelijkheden. Wij raden aan om met verschillende specialisten in gesprek te gaan en te praten over de mogelijkheden en de prijs. Ook is het aan te raden om bij bekenden, vrienden en familie na te vragen of ze ervaring hebben met vloerbedrijven. Persoonlijk heb ik goede ervaringen met gietvloer Dordrecht. Deze mensen hebben ontzettend veel kennis, expertise en ervaring in huis.