De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Een uitgebreid tuinfeest in de zomer: dit heb je nodig

Valt je verjaardag in de zomer of heb je gewoon zin om met een hoop vrienden een leuke avond te hebben? Dan is een tuinfeest de beste manier om dat waar te maken. Maar een tuinfeest is niet zomaar een tuinfeest wanneer je alleen wat hapjes op tafel zet. Je hoeft niet alles uit de kast te halen om jezelf en anderen te verrassen maar met wat leuke tips heb je binnen de kortste tijd een hele mooie setting waar je de hele avond je ogen uit kan kijken, zelfs in je eigen tuin. Hier zijn een paar tips om jouw tuin om te toveren tot een paradijs voor vrienden en familie!

Versieringen

Met een paar kleine aanpassingen aan de tuin kun je een hele mooie sfeer creëren. Als eerste doen lichtjes al een hele hoop. Dat kan op een simpele manier, zoals een reeks lampionnetjes die je in veel winkels of zelfs op het internet wel kan halen. Of je kan zelf aan de slag gaan met eigen gemaakte potjes waar je waxine lichtjes in zet. Of je gebruikt glow in the dark lampjes, die wat veiliger zijn maar misschien minder goed licht geven. Wat het vooral sfeervol maakt zijn de grote hoeveelheid aan kleine lampjes. Daardoor wordt de sfeer heel warm en knus.

Een goede bbq

Wat is een tuinfeest zonder lekker eten? Je hoeft natuurlijk niet uitgebreid te koken, tenzij je dat wilt, maar een tuinfeest hoeft geen diner te zijn. Maar je kunt er wel voor zorgen dat er hapjes beschikbaar zijn en in de zomer is de OFYR bbq daar perfect voor. Met genoeg mensen kan iedereen een steentje bijdragen aan het voorzien van volle bordjes en geeft niet alleen een volle maag, maar ook voor een leuke sfeer door de geur. Doordat iedereen ook samen aan het eten is wordt de sfeer extra gezellig.

 Water

En om het tuinfeest extra spannend te maken of wanneer je echt wilt uitpakken is een zwemgelegenheid al helemaal tof. Mits het lekker weer is natuurlijk. Een zwembadje is niet ideaal, maar een houten bad is echt top voor in de tuin. Niet te groot en daardoor zorgt het ook niet voor een waterbende. Een paar mensen kunnen wisselen in de avond. Het is een soort extra activiteit op het tuinfeest zelf en met een hoop vrienden erbij is het extra leuk om af en toe even af te koelen of juist op te warmen in de avond in het water.