De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Traplift huren

Smienk trapliften huren

Wanneer je slechts tijdelijk een traplift nodig heeft, kan een traplift huren een uitstekende oplossing zijn. Laat jezelf echter wel goed informeren over de financiën. Afhankelijk van de periode dat je de traplift wilt huren, kan het namelijk goedkoper zijn om toch de traplift te kopen. Het is wellicht een goed idee om bij Smienk trapliften te huren 

Smienk trapliften huren

Huren of kopen?

Het huren van een traplift is een ideale oplossing voor iedereen die voor een kortere periode gebruik wilt maken van een traplift. Voor langere termijn worden de kosten echter steeds

hoger en is het zelf aanschaffen van een traplift in de meeste gevallen een

betere optie.

Het grootste voordeel van het huren van een traplift ten opzichte van kopen, is de flexibiliteit die je behoudt. Aan een gehuurde traplift zit u immers niet vast. Bij veranderingen in je gezondheid zeg je de huurovereenkomst eenvoudig op. En gaat je bijvoorbeeld verhuizen? Dan is de overstap van de ene naar de andere traplift zo gemaakt.

Het omslagpunt ligt bij ongeveer twee jaar. Ben je van plan de lift korter dan twee jaar te gebruiken? Dan kan je het beste gaan voor een huuroptie. Bij gebruik langer dan twee jaar is het een aanrader om een nieuwe of tweedehands traplift aan te schaffen.

In geval van een gekochte traplift nemen veranderingen in uw leefsituatie meer werk met zich mee.
Het huren van een traplift geeft je dus meerdere voordelen. Naast de bewegingsvrijheid die een traplift je geeft, betekent huur een vermindering van kosten bij tijdelijk traplift gebruik. Je kunt de huur gemakkelijk opzeggen en de traplift aanpassen bij veranderingen in jouw persoonlijke situatie. Gekochte trapliften missen de laatste drie voordelen.