De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Fysiotherapie Veldhoven

fysiotherapie Veldhoven

Als je intensief sport dan kan het zomaar voorkomen dat je last krijgt van een blessure. Door veel te sporten, belast je het lichaam en maak je een grotere kans op sportblessures. Dit kan leiden tot pijnklachten en minder bewegingsvrijheid. Om dat zoveel mogelijk te verhelpen kan je terecht bij Claessens van de Rijt, fysiotherapie in Veldhoven. Deze praktijk is namelijk gespecialiseerd in sportfysiotherapie. Hier weten ze hoe belangrijk sporten is en snappen ze dat je weer zo snel mogelijk wil kunnen voetballen, volleyballen, hockeyen of een andere sport wil beoefenen. In de praktijk zijn al veel mensen met een sportblessure binnengekomen, die later weer zonder klachten konden sporten. 

Sportblessure

Sport is een belangrijk onderdeel

De reden dat deze praktijk zich richt op sportblessures is omdat sport een belangrijk onderdeel is binnen deze praktijk. Alle fysiotherapeuten bij Fysiotherapie Claessens beoefenen actief een sport. Zo weten zij veel af van onder meer voetbal, wielrennen, volleybal, hardlopen en snowboarden. Ook zijn zij actief bij verschillende sportverenigingen, waar zij voldoende ervaring hebben opgedaan op het gebied van sportblessures. Zij weten hoe belangrijk het is om veel te bewegen en hoe vervelend het is als je dat even niet meer kan. Daarom behandelen zij de blessure in zo min mogelijk behandelingen, met zoveel mogelijk effect. Allereerst behandelen zij de sportblessure, vervolgens krijg je een begeleiding in het opbouwen en hervatten van je sport en vervolgens krijg je advies hoe je deze blessure in het vervolg kan voorkomen. 

Oefeningen

Zo snel mogelijk een afspraak

Als je net door je enkel bent gegaan tijdens een voetbaltraining dan wil je zo snel mogelijk geholpen worden. Daarom is het bij Fysiotherapie Claessens van de Rijt mogelijk om voor of na werk langs te komen, zodat je niet lang hoeft te wachten. En is het streven om mensen met een nieuwe klacht binnen 2 dagen te zien om vervolgens de behandeling te bespreken.