De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Goed gesprek aan de picknicktafels

Goed gesprek aan de picknicktafels

Eindelijk gingen we met z’n drieën opstap. We besloten te gaan wandelen en ik kende nog wat goede picknicktafelsbus_picknick_tafel waar we aan konden lunchen. Ik had dus een lunchpakket voor ons meegenomen. Het was best spannend, dit was voor het eerst in drie jaar dat we elkaar samen gesproken hadden. We zouden nu echt alles uit gaan praten. Het was namelijk best ingewikkeld. We waren allemaal vrienden van elkaar, alleen ik had een relatie met de jongen, de jongen werd verliefd op mijn vriendin, hij ging eerst vreemd, maar besloot toen samen met haar het eerlijk tegen mij te vertellen. Ze kregen een relatie. Ik voelde mij toen behoorlijk in mijn hemd gezet en was er misselijk van. Ik was niet alleen mijn relatie kwijt, maar ook twee goede vrienden. Ik kon wel boze gevoelens hebben, maar begreep dat dit niks op ging lossen, dus ik probeerde er zo redelijk mogelijk mee om te gaan. Dit ging best goed, al moet ik zeggen dat ik het erg moeilijk had om ze samen te zien, op feesten en dergelijke gingen het ook nergens anders over. ‘Hij heeft haar verlaten voor haar vriendin.’ Het was de roddel van de maand. Het liefst wilde ik mij een maand lang verstoppen maar ik begreep dat dit ook niet werkte. Toen we elkaar zagen was het best ongemakkelijk in het begin, want, nu drie jaar later, is het alweer uitgegaan tussen hen, heb ik nog een kortstondige relatie met hem gehad, wat ook niet werkte, en nu waren we alle drie single maar wilden we onze vriendschap weer oppakken. Toen we aan de picknicktafels gingen zitten was het tijd om het er over te hebben. Het was niet makkelijk, tranen vloeide al snel en veel verwijten werden uitgesproken, wat alleen maar goed was.