De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Goede woonruimte voor je personeel

Personeelshuisvesting

Informatie uitwisselen als bedrijven onder elkaar is altijd goed, je wordt sneller en wie weet is het kostenbesparend. Het wordt helemaal een interessant verhaal als de verschillende filialen verspreid over de wereld liggen, probleem is wel dat je voor deze mensen woonruimte moet hebben. Of ze een week of een jaar blijven is niet aan de orde, voor personeelshuisvesting moet je bij nl-housing.nl zijn. Of je nu een kamer nodig hebt, of een complete woning die voorzien is van alle luxe. Alle wensen op het gebied van wonen kunnen worden vervuld.

Personeelshuisvesting

Geen onduidelijkheden

Wanneer je als bedrijf een woning huurt, zit je er niet op te wachten om gedoe te hebben met briefjes en bonnetjes voor water, gas, elektriciteit of internet. Dit is precies de sterke kant van dit bedrijf, er wordt niet achteraf afgerekend maar je huurt het appartement, kamer of woning voor een vaste prijs inclusief. Of dit nu een week is of een jaar dat maakt geen verschil, van eenvoudige kamers tot zeer luxe woningen voor management personeel. Wat jij wil huren gaan wij voor je regelen, gemak dient de mens is niet voor niets het spreekwoord. 

Heb je een woning leeg staan?

Ben je actief op de zakelijke markt als het om woning verhuren gaat, en heb je verschillende woningen of een woning leeg staan? Ook voor personeelshuisvesting op de zakelijke markt kan nl-housing zijn steentje bijdragen. Wat voor woning er ook tijdelijk verhuurt moet worden, zij weten de weg en vinden in bijna alle gevallen een geschikte huurder voor de woning. Een woning leeg laten staan kost altijd geld, maak van deze kostenpost een inkomstenbron door een samenwerking aan te gaan. Wat voor woning het is maakt niet uit, een appartement of woning wordt beide snel verhuurd in deze tijd op de woningmarkt.