De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Hoe krijg ik sfeervollere woning

Je huis is de plek waar jij op je gemakt moet voelen. Het is belangrijk om lekker thuis tot rust te komen van alle stress die je oploopt op school of op werk. Maar hoe zorg je er eigenlijk voor dat je een sfeervolle woning hebt? Iedereen heeft natuurlijk een eigen smaak voor sfeer en interieur. In dit artikel ga ik je meer vertellen over interieur trends en tips die jouw woning nog sfeervoller maken. Veel leesplezier! 

Interieuradvies 

Het kan zijn dat je helemaal geen verstand hebt van interieur. Dit is natuurlijk geen ramp. Gelukkig bestaan er specialisten die hier wel verstand van hebben. Wat heel goed werkt is om interieur advies te vragen aan specialisten. Vertel al je wensen en ze kunnen je goed op weg helpen. Heb je geen budget voor professioneel advies? Op verschillende woon en inspiratie fora’s kan je ook heel ver komen. Verder is het ook mogelijk om naar de woonwinkel te gaan voor advies. 

Licht

Licht is een essentieel onderdeel van je woning. Heb je veel ramen in het huis? Speel hier ook eens mee. Ik vind het persoonlijk mooi als er veel zonlicht naar binnen schijnt. Dit creëert een fijn en rustgevend gevoel. Het kan zo zijn dat je het licht helemaal zat begint te raken. Gelukkig zijn er uitvalschermen. Uitvalschermen houden het licht tegen dat vanaf buiten komt. Zo heb jij nooit meer last van zonlicht wat in je gezicht schijnt. 

Muurdecoratie 

Muurdecoratie is iets wat heel vaak onderschat wordt. Heb jij nog mooie schilderijen op je zolderkamer liggen? Hang ze op in de woonkamer! Je zult zien dat dit heel mooi gaat werken. Wat ook heel erg leuk is om foto’s van vroeger op te hangen. 

Ik hoop dat ik je een beetje heb kunnen helpen met deze tips. Wil jij ook een zonnescherm? Kijk dan eens op Rainbow Collection.