De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Iets anders op de wand

3D Wandpanelen

Vaak heeft men de keuze tussen de muur verven, structuurverf of de wand behangen. Toch is het leuk en decoratief om eens een keer iets anders te doen, 3d wandpanelen zijn mooie panelen die het idee geven dat je een gemetselde muur hebt. De panelen zijn gemaakt van piepschuim, in vaktermen wordt dit EPS genoemd. Hierdoor zijn de wandpanelen eenvoudig te verwerken, je hebt geen elektrisch gereedschap nodig maar kunt het af met een stanleymes of een handzaag met een fijne tand. De bovenlaag is van kunststof, de onderlaag van gehard EPS materiaal. 

Uitstraling als een echte gemetselde muur

De 3d wandpanelen hebben een bovenlaag van zand en cement, hierdoor kun je het onderscheid bijna niet zien tussen een echte steen en de panelen. Ook aan het reliëf is gedacht en de realistische kleur, op de wand geplakt zie je niet dat het aparte panelen zijn omdat ze naadloos overlopen in elkaar. Over het monteren van de panelen hoef je geen zorgen te hebben, het enige wat je nodig hebt is montagekit. De panelen zijn zelfs na ze geïmpregneerd te hebben ook buiten te gebruiken, hierdoor zijn de panelen niet alleen bestand tegen vocht maar ook UV licht en verkleuring.

3D Wandpanelen

Eenvoudig te monteren

Besluit je om de 3d panelen te gaan gebruiken ben je niet eerst uren bezig om de muur er geschikt voor te maken. Je kunt namelijk de panelen over het behang plakken, ook het op maar maken ervan is een fluitje van een cent. Bij de meeste wandpanelen moet je een constructie bedenken om de eerste panelen stevig aan te brengen, de wandpanelen van aydodeco.nl zijn zo licht dat dit niet nodig is. Aan het milieu is ook gedacht, een 3d paneel is namelijk recyclebaar. De lange levensduur zorgt ervoor dat je lang van je nieuw wand geniet.