De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Interieurstijlen die jij niet kent

Het is altijd een van de moeilijkste taken die er zijn: het inrichten van een huis. Het kan enorm moeilijk zijn om een geschikte woonsfeer in huis te plaatsen. De meeste mensen vinden het moeilijk om een sfeer te vinden waar zij zich prettig bij voelen. Velen krijgen dan altijd de tip: ‘Ga inspiratie opdoen in een woonwinkel’, maar wat als je in deze woonwinkel nog steeds niet iets passends vind? Dan is de kans groot dat de stijl niet bij jou past. Misschien past een van deze relatief onbekende woonstijlen wel bij jou!

Japandi

Een van de onbekende woonstijlen is het modern Japans. Je hoeft nu niet meteen te denken aan de typisch Japanse huisjes met de rode en gouden accenten. Nee, modern Japans is een van de mooiste parels uit de verschillende woonstijlen. Een Japans interieur kenmerkt zich door rust en eenvoud. Een andere tak van het moderne Japanse interieur is Japandi. Japandi is een combinatie tussen het modern Japans en het moderne Scandinavische interieur. De perfecte vloer voor een Japandi interieur is het parket Apeldoorn.

MinimalistischEen andere onbekende woonstijl is het minimalistische interieur. De meeste interieurs zijn druk en vol. Veel Nederlanders vinden het interieur dan gezellig, maar eigenlijk is het interieur dan gewoon veel te druk. Een minimalistisch interieur is een van de mooiste interieurs die er zijn. Eigenlijk is het minimalistische interieur makkelijk te maken. Zo kun je bijvoorbeeld alle prullaria uit je interieur halen. Haal alle  spullen die je niet nodig hebt of niet gebruikt weg of verstop het bijvoorbeeld in een dichte kast. Bij een minimalistisch interieur past een gietvloer Deventer.