De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Je auto of camper veilig voor de deur

carports

Iedereen wil als die de mogelijkheid heeft de auto of camper veilig voor de deur hebben staan, beschermd tegen weer en wind en bijvoorbeeld uitwerpselen van vogels. De carports van verasol.nl zijn niet alleen perfect om je auto onder neer te zetten, ze zien er ook nog eens erg stijlvol uit. Je kunt deze ook los neerzetten in de tuin om fietsen, of je jacuzzi onder te zetten. Op deze manier kun je er zomer en winter gebruik van maken en staat deze ook veilig en beschermd. 

carports

Kies de dakconstructie naar wens

Het dak van de verschillende carports is natuurlijk een essentieel onderdeel van de carport, je kunt kiezen uit verschillende modellen. Bij verasol.nl heb je de keuze tussen een plat dak, een gebogen dak of een zadeldak, naar de stijl van je woning kies je een geschikt model. De kleur van het aluminium is verkrijgbaar in twee kleuren, kies een mooie kleur om een perfecte combinatie met je huis te maken. Plaats het model aan de woning, maar een vrijstaande is ook goed mogelijk.

Luxe exemplaar

De carports kun je in meerdere uitvoeringen krijgen, wil je echter een wat luxe model dan is dit ook goed mogelijk. Prachtige gootsierlijsten in combinatie met ledverlichting maken je carport echt helemaal af. Door het gekozen aluminium, kunnen grote overspanningen mogelijk gemaakt worden, zonder extra staanders te gebruiken. Zonder moeilijke bouwkundige aanpassingen plaats je een carport eenvoudig, natuurlijk is het ook mogelijk om deze te laten plaatsen.