De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Je eigen gemaakte gobos eenvoudig bestellen

Three color

Goed opvallen bij je doelgroep kun je heel goed doen met gobos. Dit zijn handige kleine emblemen waar je een opvallende print op kunt laten zetten. Ideaal als je wilt tonen wat voor drank je in je bar schenkt, het logo van je onderneming of voor leuk eigen gebruik. Je kunt deze laten maken op de manier zoals jij dat wilt: zelf bepalen wat voor een bedrukking erop staat en op welke manier dit gedaan moet worden. Op een goede manier opvallen en een streepje voor hebben op de rest kun je dankzij gobos op een zeer creatieve manier.

One color

Maak ze custom made gobo zoals jij dat wil

Gobos zijn een van oorsprong Italiaanse creatie die nu al meer dan 15 jaar op internationaal niveau succes hebben. Van over de hele wereld komen er verzoeken aan bij het hoofdkantoor in een dorpje vlakbij Milaan, om de emblemen op aanvraag te laten maken. Hierdoor kunnen de gobos speciaal naar jouw eigen wensen gemaakt worden. Je kunt gaan voor zwart-witte emblemen, met verschillende kleuren, een strakke metalen uitstraling of juist heel speels met een heel kleurenpallet. Wat er maar bij je onderneming past.

Two color

Je bepaalt ook zelf wat er op de pogos komt te staan. Van een bekend logo tot dat van je eigen onderneming of met een aparte tekst erop van bijvoorbeeld het slogan van je campagne. Verder kun je ook bepalen hoeveel je er wilt hebben. Bij grote aantallen krijg je altijd eerst een voorbeeld exemplaar opgestuurd, zodat je pas alle emblemen hoeft te laten maken wanneer je echt tevreden bent. Op deze manier kun je alleen maar tevreden zijn met je nieuwe aanwinsten.

Op de beste manier jouw professionaliteit uitstralen hoeft niet op een saaie manier. Door gebruik te maken van gobos heb je niet alleen een perfect communicatiemiddel op zak, maar ben je ook nog eens in het bezit van iets moois dat echt bij jou en/of je onderneming past.