De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Kantoor meubels op maat verhogen het werkgeluk

Kantoor meubels op maat verhogen het werkgeluk
Als werkgever moet je steeds meer uit de kast trekken om een aantrekkelijke werkgever te zijn. Naast een goed salaris en ontwikkelingsmogelijkheden staat ook een prettige werkomgeving hoog op het verlanglijstje. In deze blogpost bespreken we hoe kantoor meubels op maat hier aan bij kunnen dragen.

Gezellige bedrijfskantine is een grote plus

De bedrijfskantine is een plek waar werknemers regelmatig samenkomen om te lunchen, te ontspannen en met elkaar te praten. Hier wordt tegenwoordig echt werk van gemaakt. Steeds meer bedrijfskantines hebben dan ook wel iets weg van een restaurant. Dit is ook mogelijk bij jouw bedrijf. Ga op zoek naar een bedrijf dat kantoor meubels op maat maakt. Met deze op maat gemaakte horeca meubels maak je er een unieke plek van waar je werknemers graag komen.

Ook praktische voordelen

Met kantoor meubels op maat kun je niet alleen de uitstraling van je bedrijfskantine verbeteren, ze hebben ook praktische voordelen. Door bijvoorbeeld een grote ovale tafel op maat te laten maken, kan iedereen elkaar in de ogen kan kijken tijdens de lunch. Is er iemand in een rolstoel? Dan kan daar rekening mee worden gehouden bij de plaatsing van de poten. Naast de tafels zijn er ook andere meubels die op maat gemaakt kunnen worden, zoals hippe banken, stoelen en kasten.

Meubels die helemaal zijn afgestemd op jouw bedrijf

Het ontwerp van kantoor meubels op maat laat je uiteraard afstemmen op de bedrijfsidentiteit en de sfeer die je wil uitstralen. Zo kan er een unieke ruimte gecreëerd worden. Ook kan er rekening gehouden worden met ergonomische eisen, zodat werknemers comfortabel kunnen zitten met een laptop tijdens een informeel werkoverleg.

Kantoormeubels op maat maken jouw bedrijfskantine uniek!

Met kantoor meubels op maat geef je als werkgever een visitekaartje af aan je werknemers. In een prettige bedrijfskantine kunnen ze tijdens de pauze ontspannen en eten in een prettige omgeving, waarna ze weer vol energie aan de slag kunnen. Wil jij ook een bedrijfskantine die aantrekkelijk is voor je werknemers? Denk dan eens aan kantoor meubels op maat. Tip: pak ook de muren van je bedrijfskantine aan ze een stralend uiterlijk te geven.