De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Kies altijd voor de juiste betonpoeren

Als je een bouwwerk wilt maken zoals een schutting, tuinhuis of carport is het belangrijk dat deze stevig komen te staan. Zeker bij een groot en zwaarder bouwwerk is een goede fundering onontbeerlijk. Deze kun je maken met betonpoeren 15×15.

Win advies in als je zelf kiezen moeilijk vindt

Betonpoeren zijn in diverse maten te koop en het is zaak dat je goed kijkt hoeveel gewicht erop komt te staan. Op basis van het gewicht en de grootte van het bouwwerk kies je daar de juiste betonpoeren bij. Als je het zelf moeilijk vindt welke poeren je dient te kiezen kun je eerst contact opnemen met SierbetonOnline. Zij kunnen je hierover advies geven. 

Bespaar nooit op de fundering

Als je een goede fundering wilt aanleggen is het zaak dat je niet bespaart op de poeren. Als je er gevonden hebt die goedkoper zijn maar die niet voor je beoogde klus geschikt zijn loop je kans dat het bouwwerk niet solide is en kan verzakken en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Op deze manier besparen is daarom zeker af te raden. 

Graaf de betonpoeren op de juiste manier in

Betonpoeren worden voor bouwwerken volledig ingegraven onder de grond. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en modellen maar als je ze toch niet meer ziet maakt dat niet zoveel uit. De poeren kun je zelf ingraven maar als je niet goed weet wat de beste manier daarvoor is kun je op de website van SierbetonOnline daarvoor instructies vinden. De betonpoeren dienen goed altijd waterpas te staan en op de juiste afstand van elkaar.