De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Papieren tafelkleden leuken je feestje helemaal op

Heb je een feestje en wil je graag dat je tafels na afloop niet vol met vlekken en beschadigingen zitten? Dan kies je er het beste voor om er een tafelkleed op te leggen. Als je een kleed zoekt dat je maar eenmalig gebruikt zijn papieren tafelkleden een goede optie. 

Diverse uitvoeringen van papieren tafelkleden

Een papieren tafelkleed kun je bij Superwoonwinkel.nl bestellen in vier verschillende uitvoeringen. Dit zijn wit, zilver, en rood of blauw geblokt. Het witte papier wordt geleverd op een rol van 8 meter, terwijl de andere drie 10 meter lang zijn. De breedte van het papieren tafelkleed is bij allemaal 120 centimeter. Het papier is handig in het gebruik en kun je zelf eenvoudig op maat knippen. Op die manier kun je altijd een tafelkleed maken dat precies past. 

Voordelen van tafelpapier

Voordeel van dit papier is dat het niet zo duur is in aanschaf en je het na gebruik kunt weggooien als het vies geworden is. Het beschermt niet alleen je tafels (zowel binnen als buiten) maar het doet ook leuk en gezellig aan met een feestje of andere gelegenheid. 

Snel en eenvoudig online bestellen

Papieren tafelkleden bestel je eenvoudig online. Als je het kleed naar keuze hebt aangeklikt wordt het in het winkelmandje geplaatst en mits voor een bepaalde tijd besteld kun je het de volgende dag al in huis hebben. Betalen doe je veilig en kan ook achteraf als je de rol (of rollen) papier reeds in huis hebt.