De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Kinderbehang voor de babykamer

Wieg

Kinderbehang, wat een zoektocht was dat tijdens de zwangerschap. Net zoals elke aanstaande moeder wilde ik de babykamer perfect hebben. Tot in de details geregeld en liefst natuurlijk ruim op tijd klaar. Hormonen he.

Kinderbehang

Unisex kinderbehang

Toen ik in verwachting was van onze dochter was het geslacht een verrassing. We wilden het niet van te voren weten maar ons na de geboorte laten verrassen. Het maakt ons ook gewoon echt niet uit, jongetje of meisje, allebei meer dan welkom. Maar dat betekende dus ook dat we in de voorbereiding alleen unisex dingen konden kopen. Voor kleding maakte me dat niet uit want dat kun je naderhand nog genoeg kopen en bovendien krijg je dat ook vaak van de kraamvisite. Maar de babykamer, die moest natuurlijk af. Saaie muren zag ik niet zitten dus ik wilde een leuk kinderbehang. Unisex dus.

Babykamer

Zachte tinten, fijne sfeer

Nu houd ik sowieso niet van dat uitgesproken blauw voor jongens en roze voor meisjes dus ik vond unisex helemaal niet erg. Sterker nog, als ik wel het geslacht zou weten, had ik nog steeds gekozen voor de unisex kleuren zoals okergeel, petrol en mint. Allemaal prachtige kleuren, zacht en neutraal. Maar het vinden van geschikt kinderbehang was lastig. In fysieke winkels amper te vinden maar gelukkig wel online. In de webshop qiddie.com vond ik uiteindelijk precies wat ik voor ogen had. Wel gevaarlijk trouwens want ze verkopen daar ook supermooi speelgoed. Naast speelgoed ook andere mooie dingen voor de baby- of kinderkamer. Het is uiteindelijk een prachtig kamertje geworden met mooie tinten en een fijne sfeer. Het behang vormt de basis voor de kamer, het is ook een echte eyecatcher, ondanks de rustige uitstraling. En dat het kamertje ook ruim op tijd klaar was, dat vonden mijn hormonen ook wel fijn.