De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Lifetime kinderkamers voor een goed doel

27505769Lifetime kinderkamers voor een goed doel

Ik werk voor een bedrijf die graat wat voor een ander doet. Met name voor kinderen die te kampen hebben met (chronische) ziekten. We willen meestal net even een extra zetje voor een fijner leven geven, sinds kort doen we bijvoorbeeld aan de vernieuwing van kinderkamers. Dit doen we met complete inrichtingen van lifetime kinderkamers, ik ben hier mee gekomen omdat ik dit een erg goed merk vindt met goede spullen, het bedrijf stond hier al gauw achter, en voor een betaling kunnen we met een goede deal aan complete lifetime kinderkamers bemachtigen. De kinderen zijn er erg blij mee, als je ziek bent is het belangrijk dat je in een mooie, fijne en veilige omgeving bent. Door de kamer in te richten met lifetime kinderkamers gebeurt dit ook. Vooral voor de ouders is het fantastisch, meestal hebben zij het geld, de middelen of de tijd niet om hier voor te zorgen. Ik ben blij dat wij iets extra’s kunnen betekenen. Zelf ben ik opgegroeid met een zusjes die leed aan een spierziekte. Het was erg schrijnend om te zien hoe ze met het jaar achter uit ging, inmiddels is ze nu al acht jaar overleden maar heeft ze een geweldig leven achter de rug. Ik had graag gewild dat ik haar toentertijd blij kon maken met een van de lifetime kinderkamers. Zodat ze een fijne kamer had, mijn ouders hadden namelijk ook niet veel geld, waardoor het meeste geld ging naar wat broodnodig was, namelijk het apparatuur en speciale aanpassingen.