De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Kloostervloeren? Dat is een goede keuze

Kloostervloeren

Kloostervloeren zijn natuurlijk bekende vloeren. De ouderwetse en doorleefde uitstraling brengt dan ook een bepaalde gezellige sfeer met zich mee. Immers moet je huis ook daadwerkelijk dat gevoel van thuiskomen bieden na een dag hard werken. De juiste inrichting is hier dan ook zeer belangrijk. Omdat wij al bekend zijn met Knulst Houten Vloeren, wisten wij dat wij hier ook nu konden slagen. Onze oude woning is ook voorzien van een houten vloer van dit bedrijf. De nieuwe bewoners waren dan ook zeer content met deze goed onderhouden vloer waar nog geen kras op stond. 

Enfin, het was dan ook al jaren geleden dat wij deze showroom bezochten. Deze was dan ook zeer veranderd en gemoderniseerd en er was nog meer keuze dan in onze verbeelding. Omdat wij onze hele inboedel over een compleet andere boeg wilde gooien. Moest dit dus beginnen bij het vinden van een nieuwe vloer. 

Kloostervloeren gaan een levenlang mee

Eigenlijk al vrij snel viel ons oog op deze vloer. Een Kloostervloer zou precies goed zijn en daarom hebben wij direct een verkoper erbij gehaald om een offerte op te vragen. Alle maten van alle kamers hadden wij netjes op een briefje meegenomen en onder het genot van een kopje koffie wachtte wij de prijsindicatie af. Deze viel ons zo mee dat wij ons verder niet meer lieten weerhouden en deze vloer ter plekke hebben aangeschaft. 

Dit alles heeft zo moeten zijn. Deze vloer is dan ook voor ons huis de perfecte match. Nu kunnen wij nog jaren genieten van de fijne uitstraling die je krijgt als je bij ons binnenkomt. Wanneer wij bezoek krijgen, dan zijn de mensen nog meer verwonderd over de vloer dan onze nieuwe meubels. Zeg nu zelf dit zegt toch alles?