De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Investeer in vastgoed; waar moet ik op letten?

beleggen

Wilt u graag investeer in vastgoed? Wilt u graag een pand of project waar u zeker te weten rendement uit haalt? Weet u waar u moet kijken om naar verschillende projecten te kijken? Benader dan Waardevast. Zij zitten al jaren in het vak en kunnen u verschillende kneepjes uit het vak meegeven voor investeer in vastgoed. Zo weet u precies waar u aan toe bent en loopt u niet tegen verrassingen aan. Heeft u een specifieke voorkeur voor investeer in vastgoed? Dan is de kans groot dat Waardevast uw gewenste aanbod vindt. Welkom op waardevast.nl!

beleggen in vastgoed

Het doel van investeer in vastgoed

Waardevast vastgoedbeleggingen is een jonge onderneming met jarenlange expertise in vastgoed, die vraag en aanbod op het gebied van vastgoedbeleggingen verbindt. Er is een toenemende vraag naar interessante vastgoedbeleggingen en het aanbod is beperkt. Om u zo goed mogelijk op weg te helpen en op zoek te gaan naar vastgoedbeleggingen die bij u passen, gaat Waardevast graag met u in gesprek. Het is belangrijk om uw wensen en eisen goed in kaart te brengen om zo een project op maat te vinden. Wist u dat veel vastgoedbeleggers op zoek zijn naar appartementengebouwen op goede locaties? Waardevast heeft regelmatig interessante panden waar grondgebonden woningen, appartementencomplexen en supermarkten in voor komen. Ook kan er naar interessante (her)ontwikkelingslocaties waarop een nieuw huuraanbod gerealiseerd kan worden in het aanbod voorkomen.

beleggen in huizen

Investeer in vastgoed met kleine bedragen

Waardevast is voor diverse beleggers op zoek naar interessante objecten. Zo kunnen zij ook aan de gang gaan voor u. Zij brengen u graag in contact met verschillende beleggers, zodat de propositie discreet besproken kan worden. Zij gaan voor u op onderzoek uit, zodat u dat zelf niet hoeft te doen. Het grote voordeel van uitbesteden is dan ook wel dat u met een betrouwbaar bedrijf gaat werken. Soms kunnen beleggers ook iets aanbieden, waar u later niet veel vanaf weet. Het is vaak een grote investering waar u goed over na moet denken. De lijnen tussen institionele en particuliere beleggers is kort en daarnaast is Waardevast voortdurend op zoek naar vastgoedbeleggingen van verschillende aard. Voornamelijk voor de verhuurde of onverhuurde grondgebonden woningen, appartementen, zorgvastgoed met langjarige huurovereenkomsten of supermarkten met goede huurcontracten vallen allemaal onder het spectaculaire aanbod van Waardevast. Bent u benieuwd wat zij voor u kunnen betekenen op het gebied van investeer in vastgoed? Neem vrijblijvend contact met ons op en zij gaan graag met u in gesprek.