De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Verleng je woonkamer met de tuin

overkapping

In de zomer wil je natuurlijk optimaal genieten van je tuin, met een overkapping aan je woning haal je als het ware de tuin naar binnen. Vanuit de woonkamer kun je de tuin in lopen, zelf als het regent zit je lekker droog. Zomer en winter geniet je meer van je tuin, voor buitenmensen is het een ideale oplossing om zodra het even kan naar buiten te gaan in de frisse lucht. De onderhoudsarme materialen die zijn gebruikt zorgen ervoor dat je kunt genieten zonder veel onderhoud te moeten plegen. 

overkapping

Stijlen en kleuren 

Om zoveel mogelijk te genieten van een overkapping zijn er verschillende opties beschikbaar. Zo kun je de gewenste kleur kiezen en is het ook mogelijk verlichting in te bouwen, op deze manier kun je ook in de avond lekker beschut buiten zitten in de tuin. Wil je niet compleet in de zon zitten dan zijn er ook zonweringen beschikbaar, voor iedereen is het gewenste model en de opties die je wilt in het assortiment aanwezig.  

Ook wanneer het minder goed weer is 

overkapping

Een overkapping van Verasol is geschikt om zomer en winter te genieten, wil je hartje winter ook in de tuin zitten en genieten dan kun je een glazen wand aanbrengen. Regen of wind komt dan niet onder het afdak en blijf je warm en comfortabel buiten zitten. Wanneer je het toch te koud vindt dan zijn er ook speciale verwarmingen die je kunt plaatsen. Op alle materialen heb je maar liefst 5 of 10 jaar garantie, zo ben je zeker dat je te maken hebt met kwaliteit.