De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

waterbedden

Iedereen streeft naar een goede en gezonde nachtrust. Het slapen op waterbedden is al duizenden jaren oud en dit is natuurlijk niet zonder reden. Een waterbed ondersteund het lichaam namelijk op een perfecte manier.

De waterbedden van Hendriksen Slaapcomfort 

Je bent voor waterbedden bij Hendriksen Slaapcomfort aan het juiste adres omdat deze experts al meer dan 15 jaar ervaring hebben op het gebied van slapen op een waterbed. Wanneer je op een waterbed slaapt zul je tijdens het slapen minder draaien waardoor je in de ochtend energieker wakker wordt zonder stramme spieren. Een waterbed geeft het lichaam tijdens de nachtrust een optimale ondersteuning. In een watermatras zit ook een thermostatische warmteregelaar waardoor je in de zomer lekker koel ligt en in de winter een lekker warm bed zult hebben. Een watered is tevens ook de ideale oplossing wanneer je last hebt van astma of allergieën. Je kunt een waterbed namelijk erg gemakkelijk en snel reinigen.  

waterbedden

Het verschil tussen de kwaliteit van de waterbedden 

Er zit zeer veel verschil tussen de kwaliteit van de waterbedden. De kwaliteit van een waterbed is te merken aan het soort vinyl, verwarmingselement, covers, hardheid, het gewicht en de stabilisatie van het lichaam. In het assortiment van Hendriksen Slaapcomfort worden er uitsluitend waterbedden aangeboden van de hoogste kwaliteit. In het assortiment worden namelijk bedden aangeboden van het merk WaCore. Dit is een merk dat al meer dan 30 jaar bedden produceert en erg geliefd en populair is binnen deze markt.