De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Om deze redenen kies je voor een Cipres haag

Cipres

Haagplanten zijn erg populair. Belangrijke redenen om voor een haag te kiezen, is het hebben van meer privacy, en de bescherming tegen wind. Maar welke haagplant is nu de beste keuze? Veel mensen kiezen voor een Cipres haag. En hier zijn genoeg redenen voor te bedenken. Ben je benieuwd geworden? Lees dan vooral even verder.

Cipres

De meest ideale haag?

Is de Cipres dan de meest ideale haag? Deze vraag dien je natuurlijk voor jezelf te beantwoorden. Maar we kunnen je wel een handje helpen door een aantal voordelen met je door te nemen.

Laten we beginnen bij de privacy waarvan je wilt genieten. Zoals we eerder hebben aangegeven, is het creëren van meer privacy een belangrijke reden om voor een haagplant te kiezen. En dat is bij een Cipres absoluut goed. Deze plant kan namelijk zo’n 10 meter hoog worden. En daarmee zorg je voor meer privacy, maar ook voor bescherming tegen wind en geluid. Deze haagplant zorgt tevens voor een ware muur, omdat het een zeer compacte haag is die moeilijk doorbroken kan worden.

Cipres

Een ander voordeel, is dat het gemakkelijk is om te planten. Deze haagplant kun je namelijk in veel gebieden kwijt. Het enige wat je moet voorkomen, is een drassige bodem. Maar in andere gebieden, zal deze plant het goed doen. Indien je natuurlijk genoeg water tot je beschikking hebt. Tenslotte heeft deze plant weinig onderhoud nodig, wat voor veel mensen ook erg aangenaam is.