De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Lichtkoepels gezien bij mijn buren

Het verschil van lichtkoepels

Mijn man en ik hadden al eens eerder de optie lichtkoepels overwogen. Ik klaagde regelmatig over het gebrek aan licht in huis, en om nou de hele dag lampen aan te hebben staan is ook niet verstandig. Wij waren er alleen nog niet van overtuigd of lichtkoepels voor ons echt het verschil zouden maken. Toen onze buren niet lang geleden ineens lichtkoepels lieten installeren, wisten wij wat we moesten doen! Wij hebben bij hen informatie gevraagd waar ze dat hebben laten doen en hoeveel het kostte. Wij zagen direct wat een verschil het maakte, toen wist ik dat dat was wat ik wilde! Wij hebben informatie opgevraagd bij lichtkoepels.info en nu hebben wij zelf ook twee mooie lichtkoepels. Ik ben er erg tevreden over want er heerst nu een veel mooiere sfeer in huis. Wanneer je niet voldoende licht hebt, wordt het toch snel grauw.

Een verandering in huis

Dat lichtkoepels zoveel zouden uitmaken voor mijn woning, had ik echt niet gedacht. Nu wij de stap genomen hebben, zou ik niet meer iets anders willen. Ik krijg zelfs complimenten van vrienden van ons. Zij hebben dan niet eens door dat wij de nieuwe lichtkoepels hebben, maar het ziet er volgens hun wel gezelliger uit in huis! Dat was mijn doel, gezelligheid in huis. En ik ben erg tevreden dat dat met zo’n simpele aanpassing is gelukt. Wie heeft er ook lichtkoepels in zijn huis, en welk bedrijf heeft jou daarbij geholpen?