De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Mooie teksten voor op de muur

muurteksten

Iedereen herkent het wel, prachtige teksten voor op de muur. Nu heb je de mogelijkheid om deze teksten ook daadwerkelijk aan te brengen in de kamer die jij wilt. Muurteksten kun je namelijk overal in het huis aanbrengen, van de toilet tot de slaapkamer. Door de teksten zelf te ontwerpen, eventueel met afbeeldingen erbij creëer je unieke teksten die niemand anders heeft. Bij plakhetzelf.nl kun je met de online ontwerper je creativiteit laten gaan tijdens het indelen van de tekst.

muurteksten

Gesneden stickers 

Met gesneden stickers voor op de muur ben je geheel vrij in het aanbrengen, omdat deze muurteksten los worden geleverd kun je deze lekker creatief aanbrengen op de wand. In combinatie met leuke afbeeldingen kun je een prachtige decoratie op de muur maken. Met bedrukte stickers kun je bijvoorbeeld de letters een bepaalde uitstraling geven, een motief van steen bijvoorbeeld of iets anders moois. Maak de sticker zoals je wenst, hierbij kun je ook denken aan strepen en figuren bij de tekst.

Perfect in de kinderkamer

Vaak is het moeilijk om een leuke decoratie te vinden voor in de slaapkamer, met de muurteksten maak je zelf de leukste en uniekste teksten voor de baby of kinderkamer. Geweldig dat je de stickers ook uit kunt laten voeren in mooie kleuren, een passende afbeelding erbij en je hebt een schilderij aan de muur die niemand anders heeft. Ook wanneer de kinderen wat ouder zijn, kun je met bepaalde foto’s een perfecte kamer creëren zelfs wanneer je kinderen tieners worden.