De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Nieuwe lampen voor ons nieuwe interieur maakte het helemaal af

LampenNieuwe lampen voor ons nieuwe interieur maakte het helemaal af

Wij hebben onze woonkamer totaal een andere look gegeven door veelal meubels te vervangen met een compleet andere stijl. Nu hebben wij ook de muren opnieuw behandeld en ook deze gedeeltelijk veranderd van kleur. Nu wij alles klaar hebben en alles mooi staat valt het mij op dat wij totaal geen aandacht hebben besteed aan de lampen. Vooral de lamp boven de eettafel en de lamp naast de TV staat nu totaal niet meer bij onze nieuwe uitstraling. Ik zou graag wat moderne lampen zien in de woonkamer. En zo heb ik eens een kijkje genomen op Ledlamp.nl en daar vond ik een mooie hanglamp met een donkere kleur wat zeker weten erg mooi zou staan boven de eettafel. De oude lampen ga ik gewoon bewaren op zolder. Wie weet kan ik er nog iemand blij mee maken mochten wij deze zelf nergens meer voor willen gebruiken in de toekomst. Ik vind goede verlichting erg belangrijk en daarom mogen de lampen best aanwezig zijn maar dan wel in een positieve zin. Ook zag ik op de site dat zijn tuinverlichting aanbieden en aangezien de tuinverlichting bij ons nog ontbreekt heb ik ook hiervan een bestelling gedaan. Zodat ook de tuinverlichting meteen in orde komt. Dit was natuurlijk altijd al een kleine moeite maar dit werd simpelweg telkens vergeten. En zo heb ik door middel van de juiste lampen bij ons thuis dat puntje op de “i” gezet. En dan zijn wij weer helemaal klaar met alles veranderen. En zo lijkt het nu wel dat wij een nieuw huis hebben gekregen met al die veranderingen. Maar hopelijk zijn wij nu weer voor een aantal jaren klaar, en kunnen wij van onze nieuwe inrichting gaan genieten met de hele familie.