De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Pantoffels of instappers

Een van de plekken waar je misschien wel de meeste tijd door brengt is thuis. Daarom is het ook heel belangrijk dat je je thuis op je gemakt voelt. Daar helpen sloffen of fijne instappers vaak heel erg mee. Vooral in de winter is het fijn als je geen koude voeten hebt. Wanneer je bijvoorbeeld geen vloerverwarming hebt kan de vloer in de winter aardig koud zijn. Als je dan veel loopt of stil zit kunnen je voeten aardig afkoelen. Dit is natuurlijk geen fijn gevoel. Daarom is het belangrijk om thuis op comfortabele pantoffels of instappers te lopen. Het grootste verschil tussen pantoffels en instappers is eigenlijk dat pantoffels alleen binnen gebruikt worden en instappers ook buiten gebruikt worden. 

 

Assortiment pantoffels

Online heb je een goed overzicht van de dames pantoffels die er allemaal beschikbaar zijn. Dat zijn er namelijk aardig wat. Om te beginnen is het belangrijk om te bedenken of uit te zoeken wat voor soort pantoffels je zou willen hebben. Er zijn namelijk hoge en lage pantoffels. Hoge pantoffels komen vaak boven de enkel. Dit kan in de winter voor nog meer warmte zorgen. Lage pantoffels zijn aan de andere kant weer makkelijker aan te trekken. Ook heb je bij pantoffels instap modellen. Dit is een soort combinatie tussen pantoffels en slippers. Je kan er namelijk gemakkelijk instappen. Dit is handig als je ze vaak aan en uit wilt trekken. Vervolgens is het belangrijk om te bedenken welk materiaal je wilt. Vaak wordt er stof gebruikt, voor warmte en comfort. De zool kan van rubber, hout of textiel zijn. Dit heeft vooral invloed als u er soms ook mee naar buiten wilt lopen. Naar de vuilcontainer bijvoorbeeld. Denk hier dus goed van tevoren over na. 

 

Gemakkelijke schoen

De andere gemakkelijke schoen is de instapper. Heren instappers zijn er ook in veel verschillende modellen en materialen te krijgen. Instappers zijn gemakkelijke schoenen zoals hierboven al beschreven is. Ook zijn ze heel comfortabel, hierdoor zijn ze ook fijn om thuis of in de tuin te dragen. Instappers zijn vaak gemaakt van een elastisch materiaal. Hierdoor kan je gemakkelijk in en uit de schoen komen. Dit is vooral fijn als je je schoenen vaak aan en uit wil doen. Wanneer je bijvoorbeeld even snel naar de schuur wilt om iets te pakken. Of even snel naar de supermarkt wil gaan. Instappers zijn er namelijk ook nog eens heel hip uit. De ideale schoen om thuis te hebben dus!