De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Sokkel als zijnde een plantentafel

poef-30x30cm-h-45cmSokkel als zijnde een plantentafel

Ik ben de laatste maanden erg druk bezig geweest met het opknappen van onze woning. Ik vond het tijd worden om er eens het een en ander aan te verbouwen. De kinderen zijn nu het huis uit en dat maakt dat we heel veel ruimte overhouden want ineens hebben we een slaapkamer extra welke we nu gebruiken als een ruimte waar we de administratie bij kunnen werken maar ook waar we de computer hebben staan en ik heb daar een kast gevuld met al mijn hobby artikelen. De andere slaapkamer gebruiken we nu als logeerkamer en daar staan de persoonlijke spullen van onze kinderen die ze graag achter wilden laten. Voor de woonkamer hebben we ook een ander plan bedacht. We hebben de laatste weken een aantal nieuwe meubels laten maken en met het plaatsen van deze meubels in de woonkamer waren we al heel snel enorm tevreden. Toch mistte er nog steeds iets in de woonkamer. Na lang denken wist ik het ineens, ik wilde een tafeltje waar ik de planten zou kunnen plaatsen. Ik vond een standaard tafel niet zo leuk en toen bedacht ik dat een sokkel van eikenhout echt de perfecte oplossing zou zijn. Toevallig was ik al bekend met een website waar een sokkel van eikenhout in vele maten eenvoudig te bestellen is en dan nog niet eens zo heel erg duur. Op deze website bestelde ik daarom direct enkele verschillende maten van een sokkel.