De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Tuintafel nog niet opgeruimd

Tuintafel nog niet opgeruimd

Met de herfst zo voor de deur heb ik het afgelopen weekend alles uit de tuin opgeruimd dat echt bij het voorjaar en de zomer past en zo rond de herfst zijn tijdelijke functie wel weer verliest. Zo komt het dat ik de hele voortuin weer even een opfrisbeurt heb gegeven en de zomerbloeiende plantjes weer heb teruggesnoeid. Ook heb ik de ramen weer gelapt aan de voor en de achterzijde van het huis en de vensterbanken aan de binnenkant en de buitenkant zijn ook weer mooi schoon. In de achtertuin heb ik de tuintafel nog wel heel even laten staan omdat ik deze wel handig vind bij het ophangen van de was aan de droogmolen die ik nog steeds gebruik zolang het niet regent op een dag. De tuintafel zou zelfs het hele jaar door buiten kunnen blijven staan maar in de winter slaan we hem toch altijd op in de schuur. Dan kunnen de kinderen onbeperkt spelen in de achtertuin en dat vinden we wel zo prettig. Het opruimen van de tuintafel is uiteindelijk ook heel snel en makkelijk gedaan en dat maakt dat ik me daar nu nog niet zo druk over heb gemaakt. Wel heb ik de glijbaan van onze kinderen vast neergezet op de plek waar deze doorgaans de hele winter blijft staan en heb ik ook de vogelvoederhuisjes weer neergezet. Ik ben erg benieuwd hoe het weer de komende maanden uit gaat pakken maar voorlopig geniet ik nog van elk zonnestraaltje dat mij in onze tuin weet te bereiken.