De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

The Stylebox hielp mij met badkamer inspiratie

The Stylebox Een leuke taak

Niet lang geleden kwamen mijn ouders met een leuke taak bij mij aankloppen: zij wilden hun badkamer gaan vernieuwen en nu daar veel ruimte voor was, wilden ze er echt een mooie harmonie creëren. Een ruimte waarin 1 stijl gehanteerd wordt en wat herkenbaar zou zijn evenals een fijne sfeer zou geven. Zij wilden graag dat ik dat voor hen ging ontwikkelen en ik kreeg zelf een onbeperkt budget. Om wat inspiratie op te doen ben ik eerst gaan kijken bij The Stylebox. Wat zijn er toch veel ideeën voor elke ruimte in een huis! Ik richt voor een woonwinkel slaapkamers en andere ruimtes in, elk seizoen opnieuw. De badkamer is een ruimte waar ik zelf niet vaak mee heb gewerkt dus dit was wel een uitdaging! Gelukkig heeft The Stylebox me daarbij geholpen.

The Stylebox

Werk als styliste

Het is gelukt en ik heb voor mijn ouders een prachtige vintage badkamer ontwikkeld. Iedereen is er erg blij mee! Nu twijfel ik zelfs om te gaan werken als styliste. Ik heb al eens een opleiding in interieur gedaan alleen voelde ik op dat moment niet de passie er full-time in te gaan werken. Nu toch blijkt dat ik er nog oog voor heb en het me veel energie geeft is het zeker een optie! Laat mij eens weten wat jullie mooie stijlen vinden voor in huis en wat jouw favoriete kleur is voor je interieur. Ik ben erg benieuwd!

De afbeeldingen uit dit artikel zijn van Pinterest.