De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Top 10 Noxion lampen

Top 10 Noxion lampen

Welke dimmers voor uw Noxion lampen?

De meeste nemen tijdens een verbouwing of renovatie meteen ook maar hun verlichting onder de loep en besluiten die ook maar meteen grondig te verbeteren of slimmer te maken. En wij kunnen niet ontkennen dat dat best wel een goed moment is om dat te doen. Het is ook geen geheim dat veel woningbezitters en eigenaren van bedrijfspanden hun lampen aanschaffen van het merk Noxion. Gewoon omdat dit merk veel keuze biedt en omdat de kwaliteit van die Noxion-lampen zeer goed is. Toch kunnen er bij de dimbare Noxio lampen soms wat haperingen optreden als het om de dimmers gaat. Gelukkig zijn die haperingen te ondervangen door gebruik te maken van LED dimmers van een externe partij. Daarmee weet u zeker dat u uw Noxion lampen helemaal naar eigen smaak kunt instellen wat betreft de gewenste lichtsterkte. In dit blog vertellen wij u meer over deze handige LED dimmers.

Geschikte dimmers voor LED lampen van Noxion

Met de genoemde externe LED Dimmers kunt u de Noxion lampen stabiel en geruisloos tot 0.3 Watt dimmen, zonder dat ze gaan knipperen en/of zoemen. Dat is natuurlijk een zeer fijne oplossing. Een groot aantal van hun LED Dimmers is namelijk compatibel met de dimbare led lampen van Noxion. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan de Noxion Lucent, de Noxion Pro en de Noxion Lustre. Omdat deze varianten lampen van Noxion verschillende versies hebben, is het verstandig om altijd even goed op de verpakking te kijken. Zo weet u zeker dat u met de juiste LED Dimmers voor Noxion lampen naar huis gaat.

Eenvoudig te plaatsen LED dimmers voor Noxion lampen

De hierboven genoemde LED dimmers voor Noxion lampen zijn alle eenvoudig te plaatsen. Natuurlijk zijn ze altijd voorzien van een handige en duidelijke gebruiksaanwijzing. Zo kunt u goed kunt zien waar en hoe de LED Dimmer aangesloten moet worden. Zodra deze is geïnstalleerd heeft u er gegarandeerd vele jaren plezier van. U hoeft niet te vrezen voor kortsluiting of overbelasting. Hier is namelijk altijd een beveiliging voor ingebouwd. Doe dus gerust uw voordeel met deze tips en u heeft gegarandeerd stabiele en geruisloze dimmers zonder gezoem te pakken voor uw dimbare Noxion lampen. Zo kunt u zelf uw top-10 Noxion lampen samenstellen. Wilt u reageren op dit artikel? Dak kan door het sturen van een bericht naar De Sfeer Maecker. Dat gaat het snelst door gebruik te maken van ons contactformulier.