De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Vastgoedhandelaar Marcel van Hooijdonk

Woning haan zoeken

Marcel van Hooijdonk is een vastgoedhandelaar in hart en nieren. Hij ziet direct kansen als hij een leegstaand pand tegenkomt en wil dan ook gelijk aan de slag om er wat moois van te maken. Er is veel leegstand van bedrijfspanden in steden. Vooral winkels staan leeg omdat er steeds meer online wordt gekocht. Van een leegstaand winkelpand kunnen woningen worden gemaakt. Marcel van Hooijdonk koopt dit soort panden en bouwt ze om.

Er is een schrijnend tekort aan woningen

In veel delen van het land is een groot tekort  aan woningen. Mensen staan vaak jaren op de wachtlijst voor een huurhuis. In sommige regio’s is het bijna niet mogelijk om een huis te kopen als starter of alleen verdiener. Marcel van Hooijdonk probeert vooral deze groep mensen te helpen door panden op te knappen en er op die manier mooie maar betaalbare woningen van te maken. Hij heeft hier inmiddels ruime ervaring mee en weet dus goed wat hij doet als hij een pand opkoopt. De ideeën om er wat moois van te maken zitten dan meestal al in zijn hoofd.

Vastgoedhandelaar

Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen

Marcel van Hooijdonk is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen in de vastgoedmarkt. Hij laat zijn oog graag vallen op mooie panden met mogelijkheden om er iets nog mooiers van te maken. Maar ook oude panden met achterstallig onderhoud hebben zijn interesse. Want ook daar kan Marcel van Hooijdonk wat moois van maken. Als een pand is opgeknapt kan hij het met een gerust hart verkopen of verhuren, want het is dan een pand waar mensen met plezier kunnen wonen of werken.