De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Vatverwarmers om het water warm te houden

Met ingebouwde thermostaat

Helaas was mijn vorige vatverwarmer kapot gegaan. Toen moest ik een nieuwe zoeken voor mijn prachtige aquarium. Ik heb gekozen voor een Sicce Scuba van 100 Watt met droogloopbeveiliging gekozen. Deze is geschikt voor aquaria met een inhoud van 50 tot en met 100 liter. Gelukkig is mijn aquarium 80 liter dus dat kwam mooi uit. De temperatuur kan worden ingesteld van 18 graden Celsius(kamertemperatuur) tot en met 32 graden Celsius. Ook kan er met een ledlamp een visuele controle worden uitgevoerd.

Al deze functies en specificaties zijn precies de dingen die ik nodig heb van een vatverwarmer. De fittingen er op zijn standaard. Voor de rest komt het nog met een handige droogloopbeveiliging, een lampje en zuignappen. Het is zeker weten een kwaliteit product en werkt naar behoren. Bovendien zijn er verschillende modellen te koop bij De Hobbykweker. OF het nu 100 Watt of 200 Watt is het maakt niet uit. Het gaat tot de 500 Watt maximaal door. Hier praat ik over een RP Sunlike. Dat is pas echt een topmodel. Ik beveel vatverwarmers aan iedereen.