De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Vind de beste tuinmeubel trends 2023 op Nmoss.com!

Het is bijna winter, maar daardoor kijken we allemaal uit naar de zonnige lente en zomerdagen die er over een paar maanden aankomen! Wil je ook een trendy tuin waar je al je vrienden mee kan verrassen? Begin dan nu alvast met ideeën opdoen en stel jezelf op de hoogte van de laatste nieuwe tuinmeubel trends van Nmoss.com. Hier vind je vier trends voor 2023 die jouw tuin onvergetelijk mooi zullen maken!

Nmoss.com maakt gebruik van luxe materialen

Alles draait volgend jaar om luxe en stijlvol. Metalen zoals goud, zilver, brons en koper zul je dit jaar veel terug zien. Daarnaast zullen stenen zoals graniet en marmer veel gebruikt gaan worden om de ultieme luxe uitstraling te creëren. Ga op zoek naar materialen die opvallend zijn, zodat jouw tuin een echte eyecatcher wordt.

Kies een kek kleurtje

Wees niet bang om je nieuwe of huidige buitenmeubels een likje verf te geven. Niets is te gek! Ga voor een statement en kies voor een bank of tafel in een felle kleur zoals geel of roze. Dit geeft gelijk een mediterraans of zuid-amerikaans tintje aan je tuin! Dit kun je natuurlijk zelf doen, maar waarom niet investeren in een mooi exemplaar die je nog jaren kunt gebruiken? Nmoss.com heeft verschillende luxe exemplaren te koop in verschillende kleuren.

Ga voor duurzame materialen

Duurzaamheid is hot. En zeg nou eerlijk, het voelt goed om iets te kopen waarvan je weet dat het geen schade aan de mens of de natuur heeft aangericht. Dit geldt dan uiteraard ook voor je tuinmeubelen. Kies voor gerecycled plastic, gecertificeerd hout, bamboe of bioplastic. Hierdoor weet je zeker dat je meubels niet schadelijk zijn voor het milieu en er ook geen microplastics in je tuin terechtkomen. Past dit helemaal in jou straatje en ben je zowel duurzaam als trendy? Aarzel dan niet en maak jouw tuin helemaal milieuvriendelijk!

Kies tuinmeubelen die tegen wind en weer kunnen

Als je nieuwe meubelen koopt voor in de tuin is het wel zo fijn als ze ook lang mee gaan natuurlijk. We zien dan ook een stijging in vraag naar multifunctionele meubels die naast waterdicht ook praktisch en stijlvol zijn. Ga op zoek naar materialen die tegen een stootje kunnen en die niet snel roesten, zoals aluminium en roestvrij staal. Daarnaast is het handig als je de kussens en hoezen kunt afnemen zodat je ze kan laten reinigen als dat nodig is.

Groot en comfy is key

Een grote bank is altijd goed, toch? Lekker wegzakken in je loungehoek of chaise is misschien wel de fijnste trend van het aankomende seizoen. Hoe groter, hoe beter! Zo kun je lekker met je vrienden loungen, Ibiza style! Denk bij deze trend aan grote hoekbanken met grote en dikke kussens. Daarnaast kun je er nog kleine gekleurde kussens op leggen (in dezelfde felle kleur als die bank of stoel die je net gekocht hebt op Nmoss.com), die het helemaal afmaken. Wat een gezelligheid in je tuin! Dit waren dé trends voor de zomer van 2023. Het wordt een stijlvolle, gekleurde, grote, duurzame én luxe zomer.  Welke is jouw favoriet en ga je zeker toepassen op jouw tuin? Ga voor nog meer inspiratie naar Nmoss.com!