De Sfeer Maecker

De Sfeer in en Rond uw Huis

Voor jaren plezier van je gevel

gevelbekleding

Het is de bedoeling als je een nieuwe buitengevel aanbrengt, dat je hier jaren plezier van hebt. Het kunststof plaatmateriaal van Plastica.nl gaat zeker voor jaren mee en zijn erg duurzaam, naast de normale garantie die je krijgt heb je ook garantie op de kleur. Vergelijk je de plaatmaterialen met andere leveranciers, dan zal je zien dat deze materialen unieke eigenschappen hebben. De plaatmaterialen voldoen aan de hoogste normen en eisen die er aan plaatmateriaal worden gesteld.

Gecertificeerd plaatmateriaal voor buiten

Naast een mooi kunststof plaatmateriaal wil je natuurlijk ook een betrouwbare en veilige gevel hebben, het materiaal wat wordt gebruikt voor de gevels is zeer moeilijk brandbaar en daardoor erg veilig. Ook het het materiaal alle bewijzen dat het voldoet aan de eisen die eraan worden gesteld voor het gebruik in de bouw, op het gebied van het milieu, veiligheid en gezondheid voldoet het aan alle eisen. Ongeacht dat de materialen blootstaan aan allerlei weersomstandigheden blijft het altijd mooi.

Eenvoudig te monteren

Naast alle voordelen voor het kunststof plaatmateriaal is het ook belangrijk dat de panelen eenvoudig te monteren zijn, de slimme oplossingen om de panelen te monteren garanderen een veilig en duurzaam eindresultaat. Wanneer je het monteren op laat starten door Plastica.nl krijg je zelfs projectgarantie, het is mogelijk om de plaatmaterialen op drie manieren te bevestigen. Wil je meer informatie over het bevestigen van de plaatmaterialen neem dan contact op met de specialisten van het bedrijf om hierover alle informatie te verkrijgen.